Selecteer een pagina

Rug, nek & schoudermassage

30 Minuten
60 Minuten

Wil je ontstressen? Af van de spanning in je schouders of in je onderrug? Na deze heerlijke ontspanningsmassage voelen je spieren en gewrichten weer soepel en als nieuw aan.

Magnesium massage

45 Minuten
75 Minuten

Magnesium is een mineraal in je lichaam waar 80 % van de wereldbevolking tekort aan heeft. En dat terwijl je het zo hard nodig hebt! Gelukkig kan je lichaam het opnemen en dat gaat het beste via je huid. Bij deze massage wordt je eerst helemaal ingesmeerd met een warme magnesiumgel. De ontspanningsmassage die je daarna krijgt is extra fijn vanwege de ontspannende werking van het magnesium.    

Hoofdmassage

30 Minuten

Een fijne hoofdmassage na een drukke dag is heel ontspannend. Het zorgt ervoor dat je alles kan loslaten en rustig kan ontspannen op de tafel. En niet alleen je hoofd wordt gemasseerd, maar ook je nek, schouders en decolleté worden meegenomen.  

Full body massage

60 Minuten
90 Minuten

Een uitgebreide full body massage is het ultieme moment om te ontspannen. Je rug, nek, schouders, armen en benen komen allemaal aan bod. Boek deze massage en kom helemaal tot rust. 

Hotstone massage

45 Minuten

De warme stenen die je aanraken tijdens de hotstone massage verwarmen je huid en spieren als een warme deken. Het verbetert de bloedcirculatie en heeft een ontspannende werking.  

Sportmassage

Per behandeling

Een sportmassage is belangrijk voor het herstel van je spieren. Heb je ergens last van? Spanning in bepaalde spieren of een blessure? Dan biedt een sportmassage uitkomst. Deze effectieve massage zorgt ervoor dat spieren sneller herstellen en dat het stijve gevoel verdwijnt.  Er vindt altijd eerst een gratis intakegesprek plaats van ongeveer 20 minuten.  

Zwangerschapsmassage

30 minuten
45 minuten

Ben je zwanger? Dan gebeurt er een heleboel in je lichaam waardoor je soms moeilijk kan ontspannen. Een zwangerschapsmassage is daar dé oplossing voor. Door de rustige en ontspannen massage slaap je beter, ontspan je makkelijker en geniet je nog meer van deze mooie periode. 

Voetmassage

30 Minuten

Onze voeten hebben heel wat te verduren. Er is geen betere reden dan dat om af en toe lief voor ze te zijn. Na een voetmassage loop je letterlijk ‘lichter’ weer naar buiten. 

Stoelmassage

20 Minuten

Heb je nog nooit een massage gehad? Of werk je op kantooren en wil je graag even ontspannen tussendoor? Dan is een stoelmassage perfect voor jou. Het is laagdrempelig en je zit op een heerlijke, comfortabele en zachte stoel. Need I say more?

Cupping massage

30 minuten
60 minuten

Cupping is een eeuwenoude techniek, wat veel gebruikt werd in de Chinese traditionele geneeskunde. Het is een vorm van bindweefselmassage, waarbij we heel diep in het lichaam masseren. Wij gebruiken de wellness-variant. Dat wil zeggen dat je niet onder de blauwe plekken zit op je lichaam, maar juist ontspannend en verkwikkend weer op naar buiten loopt. De cups hebben een extra diepe werking tijdens deze ontspannende massage. 

Massage aan huis

op aanvraag

Adres:

Veenweg 42

6741 EB Lunteren

 

Openingstijden 

Woensdag 13.00 tot 22 uur

Vrijdag 13.00 tot 17.30 uur

KVK: 68159056

BTW: NL001555798B35
IBAN: NL35SNSB0947112766