Selecteer een pagina

Ik ben Gertrude Mulder en ik woon al mijn hele leven in de gemeente Ede. Met een vers HBO diploma op zak, vroeg ik me al snel af of dat wel was wat ik wilde doen. Masseren leek me altijd al wel leuk, maar ik wilde vooral meer weten over het lichaam en mijn kennis daarover verdiepen. Al snel schreef ik me in voor de NGS-opleiding Sportmassage. Dat bleek een schot in de roos.

Het mooie van massage is dat het zoveel meer is dan een fijn gevoel. Zonder dat je het weet verbetert het je hele lichaam, van binnen en van buiten. Afvalstoffen worden sneller afgevoerd. Je krijgt meer energie. Je beweegt soepeler en onlangs is gebleken dat je geluksgevoel een eind stijgt na een massage. Je verhelpt dus niet alleen die ene klacht, maar je hele welzijn verbetert enorm. 

Na de NGS-opleiding heb ik nog een heleboel cursussen gevolgd met als focus ontspannende massages. Dat is een mooie aanvulling op mijn basis: sportmassage. Inmiddels heb ik een goedlopende praktijk in Lunteren met een NGS-licentie voor sport- en ontspanningsmassage.

Ik hoop je snel te ontmoeten in mijn praktijk!

Gertrude Mulder

Ja, ik wil graag een massage!

 

Openingstijden

Dinsdag 9 tot 22 uur
Donderdag 9 tot 17 uur
Vrijdag 9 tot 17 uur

Bezoekadres

Veenweg 42
6741 EB Lunteren

KVK: 68159056
BTW: NL001555798B35

Info@insideoutmasssage.nl
06 – 509 329 19